Digitale Leven

Met deze dienst reik ik je handvatten aan om inhoudelijk zelf of samen jouw digitale nalatenschap inzichtelijk te maken en vast te leggen. 

Waar voorheen brieven werden geschreven of getypt en per post werden verstuurd, geheimen in onze dagboeken werden opgeschreven, foto’s in albums werden geplakt en abonnementen en lidmaatschappen in ordners werden bewaard is er veel gedigitaliseerd.

In de digitale wereld staan o.a. berichten, filmpjes, foto’s en muziek op een laptop, smartphone of tablet. En worden mooie maar ook verdrietige momenten gedeeld met virtuele vrienden. Abonnementen, lidmaatschappen en geïnstalleerde apps (gratis en betaald) maken hier ook deel vanuit. Wat wil jij dat er gebeurt met alle digitale informatie als je hier zelf niet meer over kunt beslissen of bent overleden? Mogen jouw dierbaren dit wel, niet of deels inzien? Op enig moment kan een tal van deze digitale informatie urgent worden.

Wat wil jij dat er gebeurt met jouw digitale informatie als je hier zelf niet meer over kunt beslissen of bent overleden? Heb jij een compleet overzicht van jouw digitale leven die jij op je laptop, smartphone of tablet hebt ingesteld? En zijn deze gegevens nog actueel? Of wil je hiermee aan de slag, maar vind je dit lastig?

Als consulent digitale nalatenschap kan ik je informeren, adviseren en ontzorgen met betrekking tot al jouw digitale informatie of die van een dierbare. Door hier tijdig mee aan slag te gaan, geeft dit niet alleen jou maar ook jouw naasten rust en houvast. 

Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak.