Presentatie digitale bewustwording

Wat is een digitale nalatenschap (erfenis)? Waarom is het belangrijk om hier nu al over na te denken? Wat zijn mogelijke gevolgen en risico’s als je hier niets over hebt vastgelegd?

In deze presentatie krijg je antwoord op deze vragen. Informeer ik je over de privacy wetgeving bij leven en na overlijden, deel ik inzichten die zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden en vertel ik welke thema’s deel uit kunnen maken van een digitale nalatenschap. 

De SIRE de campagne “De dood. Praat erover, niet eroverheen” zegt voldoende. Voor velen is dit een lastig of confronterend onderwerp . De presentatie is laagdrempelig en toegankelijk met als doel om bewustwording creëren waarom het zo belangrijk is om hier stil bij te staan, dit inzichtelijk te gaan maken, bespreekbaar te maken en te delen met jouw dierbaren. Je zult verbaasd zijn over de omvang en de bewerkelijkheid om een digitale nalatenschap inzichtelijk te gaan maken. 

De presentatie is geschikt voor particulieren, bedrijven, instanties, organisaties en stichtingen. Op aanvraag kan de presentatie inhoudelijk worden aangepast. Het tarief van de presentatie wordt bepaald aan de hand van de duur, inhoud en locatie (reistijd en reiskosten) en geschatte aantal aanwezigen. Neem bij vragen gerust contact met mij op.